Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 14:38 Yorum: 0

Kumlucva’da ’Engel Siz Olmayın’ Yeter Projesi

Antalya'nın Kumluca ilçesi'nde Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı kapsamında "Engel Siz olmayın Yeter!" projesi hayata geçirildi.

Kumlucva’da ’Engel Siz Olmayın’ Yeter Projesi

Antalya'nın Kumluca ilçesi'nde Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı kapsamında "Engel Siz olmayın Yeter!" projesi hayata geçirildi.

Kumluca Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı kapsamında, Kumluca Sarıcasu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu'nda "Engel Siz olmayın Yeter!" projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında Anneler Günü etkinliği düzenlendi. Etkinliğe İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Cem Şahiner, Okul Müdürü Süleyman Sungur, Oflaz Turizm Sahibi Ozan Güven ile çok sayıda veli katıldı. Özel öğrenciler öğretmenleri eşliğinde velileri ve programa katılan İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Cem Şahiner ile birlikte kum boyama yaptılar.

ÖZEL ÇOCUKLAR VE AİLELERİNE KÜLTÜR TURU DÜZENLENECEK!

Proje kapsamında 22-26 Mayıs 2016 tarihleri arasında öğrenci ve velilerinde katılımı ile Kumluca'dan başlayıp Denizli, İzmir, Çanakkale ve Bursa'ya kültür turu düzenlenecek.

Kumluca İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Cem Şahiner, "Bu özel projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projemiz kapsamında hafif zihinsel engelli öğrencilerimiz ile çeşitli eğitimler ve faaliyetler yapmaktayız. Bunların arasında Halk oyunları, uçurtma şenlikleri, çeşitli tiyatro faaliyetleri bulunuyor. Son olarak da önümüzdeki günlerde de Denizli Pamukkale, İzmir Efes, Çanakkale ve Bursa olmak üzere çocuklarımız ve aileleri ile birlikte bir gezimiz olacak. Bu gezimizde çocuklarımıza hayatlarında güzel bir anı yaşatmak, aileleri ile birlikte değişik bir tecrübe yaratmak için toplum destekli büro amirliğimiz ve okul yönetimi ile birlikte gezimiz gerçekleşecek" dedi.

Geziyi organize edecek olan Oflaz Turizm'in sahibi Ozan Güven ise "bu proje Türkiye'de ilçeler arasında gerçekleşecek olan bir ilk olma özelliği taşıyor. Çocuklarımız özel çocuklar. Bu çocuklarımızın hayatlarında belli bir yer edinmek, bilinçaltı oluşturmak adına üç gece dört günlük düzenlenecek gezi gerçekleştireceğiz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber