Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 26 Mayıs 2016 - 19:08 Yorum: 0

Kupa Derbisi Öncesi Gerginlik

Antalya'da oynanacak, Galatasaray-Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması öncesinde her iki takımın taraftarı arasında kısa süreli gerginlik...

Kupa Derbisi Öncesi Gerginlik

Antalya'da oynanacak, Galatasaray-Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması öncesinde her iki takımın taraftarı arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Antalya Arena Stadyumu'nda bugün saat 21.15'de oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşması öncesi hazırlıklar tamamlandı. Saatlerin 16.00'ı göstermesiyle birlikte her iki takımın taraftarları da stadyum çevresinde toplanmaya başladı. Ellerine takımlarının kaşkol, bayrak ve flamalarını alan taraftarlar tezahüratlar eşliğinde giriş noktalarına doğru hareket etti. Sarı-lacivertli taraftarlar Cam piramit, sarı-kırmızı taraftarlar Meltem giriş noktalarına geldi. Karşılaşma öncesi polis ve özel güvenlik stadyum çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Sakıp Sabancı Bulvarı üzerindeki üst geçitten, Meltem girişine ilerleyen Galatasaray taraftarları ile Fenerbahçe taraftarları arasına sözlü sataşma başladı. Sözlü sataşma gerginliğe dönüşmeye başlayınca devreye çevik kuvvet ekipleri girdi. Meşale yakıp tezahürat yapan sarı-lacivertli taraftar ile Galatasaray taraftarı arasındaki gerginlik kısa sürede önlendi. Polis, maytap patlatan taraftarları da sık sık uyardı. Polis, taraftarların birbirleri ile karşılaşmaması için yoğun çaba sarf etti. Sarı-lacivertli taraftarın ve Galatasaraylı taraftarların kendileri için ayrılan bölüme girmeleri ile gerginlik sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber