Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 08 Temmuz 2018 - 11:08 Yorum: 0

Kupayı aldılar, tatili kazandılar

Çankaya Belediyesi, Atatürk'ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda gerçekleştirdiği Liseler Arası Spor Turnuvasının...

Kupayı aldılar, tatili kazandılar

Çankaya Belediyesi, Atatürk'ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda gerçekleştirdiği Liseler Arası Spor Turnuvasının kazananları Antalya'da hak ettikleri tatili doya doya yaptılar.

"Gençler Sahada Kalpler Ata'da" sloganıyla düzenlenen turnuvada 41 okuldan futbol, basketbol, voleybol branşlarında birinciliği kazanan öğrenciler ve öğretmenleri Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen tarafından kendilerine hediye edilen yaz tatilini, 1-6 Temmuz tarihleri arası Antalya Side'de gönüllerince yaptı.

Futbolda birinciliği göğüsleyen Bahçelievler Deneme Lisesi, basketbolda Çayyolu Final Anadolu Lisesi ve voleybolda Tınaztepe Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerinden oluşan 51 kişilik ekip Antalya Side'de Köprülü Kanyon, Aspendos Antik Tiyatrosu, Titreyen Göl gibi tarihi ve turistik gezilerle tatillerine renk kattı. Turnuvada ikinci olanlar ise Çankaya Belediyesi tarafından Safranbolu-Amasra gezisi ile ödüllendirildi.

Kupayı aldılar, tatili kazandılar

Kupayı aldılar, tatili kazandılar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber