Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 22 Aralık 2014 - 13:28 Yorum: 0

Kura çekilişiyle fuar katılımı

Alanında dünyanın en büyük üç fuarı arasında gösterilen İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na katılacak firmalar, stant yerleri için kura çekti

Kura çekilişiyle fuar katılımı

İZMİR (AA) - Doğal taş sektöründe dünyanın en önemli fuarları arasında gösterilen İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nda (MARBLE) bu yıl stant yerleri kura çekimiyle belirleniyor. Fuara uzun süredir katılım gösteren firmalar arasında yapılan ilk çekilişte 56 firmanın yerleri belli oldu.

İZFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, geçen yıl 32 ülkeden bin 187 firmanın katıldığı fuar, bu yıl 25-28 Mart 2015 tarihleri arasında Gaziemir'de yapımı devam eden yeni fuar alanı Fuar İzmir'de düzenlenecek.

Fuara bu yıl da yoğun katılım talebinin bulunduğunun belirtildiği açıklamada stant yerlerinin hakkaniyetli bölüşümü açısından kura çekimi yapıldığı ifade edildi.

İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda düzenlenen ilk kura çekiminde Fuar İzmir'in A, B ve C kapalı hollerinin tahsisi için yapıldı. Fuarda 16-20 yıldır kesintisiz stant açan 56 firma temsilcisinin katıldığı ve Noter huzurunda yapılan ilk çekiliş sonucu yerler belirlenerek katılım sözleşmeleri imzalandı.

Kura çekimlerinin fuara katılım yıllarına göre yapılmaya devam edeceği ifade edildi.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber