Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 13:24 Yorum: 0

Kur’an Kursu Binasına Belediyeden Destek

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, belediye tarafından Turgutllar Mahallesinde yapılan Medrese-i Suffa Kur'an Kursu binasına hayırlı olsun ziyaretinde...

Kur’an Kursu Binasına Belediyeden Destek

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, belediye tarafından Turgutllar Mahallesinde yapılan Medrese-i Suffa Kur'an Kursu binasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

30.04.2013 tarihli encümen kararına istinaden Turgutlar Mahallesi Alakuş Sokak üzerindeki 235 ada 9 parsel üzerinde yapımına başlanılan Medrese-i Suffa Kur'an Kursu binası tamamlandı. Belediye Başkanı Turgay Şirin de Başkan Yardımcısı Ekrem Bölükbaşıoğlu ve Fen İşleri Müdürü Yasemin Özay Sungur ile birlikte kursa hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Şirin ve Bölükbaşıoğlu'nu kurslardan sorumlu hayırsever Hüseyin Kılıç karşıladı. Binanın 4 katlı projelendirildiğini, ilk 2 katının geçtiğimiz yıllarda tamamlandığı, kalan 2 katının da bu yıl içerisinde bitirilerek kullanıma hazır hale geldiğini ifade eden Başkan Şirin, "Devlette devamlılık esastır anlayışıyla kurs binamızı tamamlamış durumdayız. Ekiplerimizin çalışmalarıyla şuanda 2 katı da eksiksiz ve kullanıma hazır hale getirdik. Dini eğitim alan, Kur'an-ı Kerim öğrenen vatandaşlarımıza hizmet veren binanın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Hüseyin Kılıç da yetersiz olan binanın eksiksiz bir şekilde daha geniş kitleye hizmet verir hale getirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Değerli Başkanlarımız Turgay Bey ve Ekrem Bey de hayırlı olsun ziyaretleriyle bizleri ziyadesiyle mutlu ettiler. Mahalle halkımız da verilen bu destekten memnunlar. İnşallah bundan sonra daha çok vatandaşımıza eğitim vereceğiz" dedi.

Kur’an Kursu Binasına Belediyeden Destek

Kur’an Kursu Binasına Belediyeden Destek

Kur’an Kursu Binasına Belediyeden Destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber