Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Eylül 2016 - 11:13 Yorum: 0

Kur’an kursu için yardım ve destek istediler

Sakintepe Mahalle Muhtarı Hasan Kervancı ve beraberindeki mahalle sakinleri, birlikte Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ı makamında ziyaret ederek...

Kur’an kursu için yardım ve destek istediler

Sakintepe Mahalle Muhtarı Hasan Kervancı ve beraberindeki mahalle sakinleri, birlikte Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ı makamında ziyaret ederek açmak istedikleri Kur'an kursu için yardım ve destek talebinde bulundular.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'a başta vatandaşlar olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda, Başkan Dt. Ataç'ın Sakintepe Mahallesinden konukları oldu. Mahallelerinde bir Kur'an kursu açmak istediklerini ve bunun için Başkan Ataç'tan yardım ve destek beklediklerini belirten Muhtar Kervancı "Başkan Ataç'a şimdiden teşekkür ediyorum "dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç "Ben her zaman söylerim. Cami de bizim, okul da bizim. Belediye olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız" dedi.

Başkan Ataç gelen konukların istek ve sorunlarını da dinleyerek onlara teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber