Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Kur'an kursu öğrencilerine kanser taraması

BATMAN (AA) - Sason Müftülüğü ve Sason Toplum Sağlığı Merkezince, Kur'an kursundaki öğrenciler kanser taramasından geçirildi.Batman Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi'nde (KETEM)...

Kur'an kursu öğrencilerine kanser taraması

BATMAN (AA) - Sason Müftülüğü ve Sason Toplum Sağlığı Merkezince, Kur'an kursundaki öğrenciler kanser taramasından geçirildi.

Batman Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi'nde (KETEM) kadınlara ücretsiz kanser taraması yaptırıldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Dr. Selami Güngördü, 30-69 yaş arası tüm kadınların ücretsiz olarak kanser taramalarını yaptırdıklarını söyledi.

Toplum Sağlığı Merkezi olarak gerek eğitimlerle gerek birebir kadınlarla görüşmeye çalıştıklarını belirten Güngördü, "Buna rağmen herkese ulaşamayabiliriz. Bu yaş grubundaki tüm kadınların taramalar için merkeze başvurmaları gerekmektedir. Taramalar ve ulaşım tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilmektedir" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber