Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Eylül 2014 - 16:33 Yorum: 0

Kurban Bayramı'na doğru

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Kurban Bayramı dolayısıyla, ahırlar bölgesinde kurulacak hayvan pazarında yer tahsisi için kura çekimi yapıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Zabıta...

Kurban Bayramı'na doğru

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Kurban Bayramı dolayısıyla, ahırlar bölgesinde kurulacak hayvan pazarında yer tahsisi için kura çekimi yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Zabıta Müdürlüğünce yapılan kura çekimlerinde, pazarda satış yapacak tüccarların yerleri belli oldu. Kura çekimine 150'ye yakın tüccar katıldı.

Zabıta Müdürü Zekeriya Kayalı, her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban pazar yerlerini en iyi şekilde düzenleyerek esnafı ve vatandaşları mağdur etmeden alım-satım yapma imkanı sağlayacaklarını belirtti.

Belediye olarak tüm hazırlıkları tamamladıklarını ifade eden Kayalı, vatandaşların pazar yerlerinde konulan kurallara uydukları takdirde hiç bir problem yaşanmayacağını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber