Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Ekim 2014 - 10:58 Yorum: 0

Kurban Bayramı'na doğru

SİNOP (AA) - Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Kurban Bayramı öncesinde  hayvan pazarını gezerek kurbanlık hayvan satıcıları ve alıcılarıyla sohbet etti.Kılıçaslan, Buzluk...

Kurban Bayramı'na doğru

SİNOP (AA) - Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Kurban Bayramı öncesinde  hayvan pazarını gezerek kurbanlık hayvan satıcıları ve alıcılarıyla sohbet etti.

Kılıçaslan, Buzluk Mahallesi mevkisinde kısa süre önce tamamlanan hayvan pazarındaki hizmetleri yerinde inceledi.

Kurbanlık satan tüccarlar ile alıcıların pazarlıklarında ara buluculuk da yapan Kılıçaslan, kurban pazarlarında girişlerde gereken bütün işlemlerin kontrollü ve sağlıklı bir şekilde yapıldığını söyledi.

Hayvan pazarına olan ilginin yoğun olduğunu ifade eden Kılıçaslan, belediye ekiplerinin bu konuda problem yaşanmaması için bayram süresince 24 saat hizmette olacaklarını kaydetti.

Kılıçaslan, "Hayvan pazarında incelemelerde bulunduk. Pazardaki büyükbaş ve küçükbaş hayvanların birçoğunun satıldığını gördük. İnsanlarımızın oldukça mutlu olduğunu gördük. Burada hayvan satıcılarının ve pazara kurbanlık almaya gelen vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Hem alıcıların hem de satıcıların memnuniyetini gördük. Bu da bizi mutlu etti. Ufak tefek eksikler var onlar da giderilir" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber