Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Ekim 2014 - 13:18 Yorum: 0

Kurban Bayramı'na doğru

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı: "Kurban Bayramı'nın ülkemiz ve milletimiz için önemini anlamanın yanı sıra dünya çapında savaş, açlık, yoksulluk ve zulüm altında olan insanların sıkıntılarını paylaşmak, onları da hatırlamak büyük önem arz etmektedir"

Kurban Bayramı'na doğru

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Kurban Bayramı'nın ülkemiz ve milletimiz için önemini anlamanın yanı sıra dünya çapında savaş, açlık, yoksulluk ve zulüm altında olan insanların sıkıntılarını paylaşmak, onları da hatırlamak büyük önem arz etmektedir" ifadelerini kullandı.

Yağcı, mesajında, milletçe sevinçlerin arttığı, kardeşlik ve dayanışmanın, birlik ve beraberliğin pekiştiği bir Kurban Bayramına daha erişmenin büyük hazzını yaşadıklarını belirtti.

Bayramların toplumsal ve dini hayattaki önemine değinen Yağcı, şunları kaydetti:

"Bayramlar, dini ve milli hislerimizi coşturan, akrabalık bağlarını kuvvetlendiren, komşuluk ilişkilerini yenileyen, toplumsal hayatı canlandıran, bir gönül medeniyeti olan İslam'ın, yoksulu gözetme, yetimi sevindirme, düşkünü tutma gibi yüce değerlerini yaşatan müstesna günlerdir. Küreselleşen dünyada yaşanan pek çok acı hadiselere rağmen bayramlar, günlük hayatın koşuşturması içinde unuttuğumuz, insanı insan yapan değerleri bizlere yeniden hatırlatan, bireysel huzur ve mutluluğu kitlesel boyutta derinden hissettiğimiz son derece önemli zaman dilimleridir. İşte bu zaman dilimlerinden biri olan Kurban Bayramı, birey ve toplum hayatı açısından çeşitli anlamlar taşıyan mali ibadetlerimizden biridir. Kurban Bayramı'nın ülkemiz ve milletimiz için önemini anlamanın yanı sıra dünya çapında savaş, açlık, yoksulluk ve zulüm altında olan insanların sıkıntılarını paylaşmak, onları da hatırlamak büyük önem arz etmektedir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber