Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Ekim 2014 - 15:23 Yorum: 0

Kurban Bayramı'na doğru

AK Parti Siirt Milletvekili Ören: "Kurban Bayramı dünya barışına vesile olsun"

Kurban Bayramı'na doğru

SİİRT (AA) - AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Ören, mesajında, bayramların kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularının pekiştiği, sevgi ve dostluğun yaygınlaşmasına vesile olan günler olduğunu belirtti.

Bayramların, sevginin kuvvetlendiği, küskünlüklerin unutulup yeniden kucaklaşmanın zirveye çıktığı müstesna zaman dilimleri olduğunu ifade eden Ören, şunları kaydetti:

"Paylaşmanın verdiği huzur ve mutluluk içinde, dostluk duygularıyla, hatırlama ve kavuşmanın en güzel vesilesi bir bayrama daha erişmiş bulunuyoruz. Bayramın manası yakınlaşmak, kaynaşmak, bölüşmek ve paylaşmaktır. Şu anda Filistin, Irak ve Suriye başta olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde gözyaşı döken acı ve açlık çeken kardeşlerimizin hüznünü derinden yaşamaktayız. Bayram dünya barışına vesile olsun. Birlik ve beraberliğimizi en sıcak şekilde hissetmemize, hep bir arada huzur ve sevgi içerisinde yaşamamıza vesile olan mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum."  

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber