Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Ekim 2014 - 17:18 Yorum: 0

Kurban Bayramı'na doğru

KAYSERİ (AA) - Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi belediye olarak tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.Daire müdürleri ile birlikte hazırlıkları...

Kurban Bayramı'na doğru

KAYSERİ (AA) - Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi belediye olarak tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.

Daire müdürleri ile birlikte hazırlıkları inceleyen Ekici, kurban satış ve kesim yerleri ile mezarlığı kontrol etti.

Belediye olarak Hacılarlı vatandaşların Kurban Bayramını huzurlu geçirebilmeleri için her türlü tedbirlerin alındığını belirten Başkan Ekici,  şunları kaydetti:

"Öncelikle tüm hemşehrilerimizin arifesini ve bayramını kutluyorum. Bayram dolayısıyla kurban satış ve kesim yerlerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Satış noktalarında kurbanlarımız satılacak ve kapalı pazar yerimizde de küçükbaş kurban kesimi yapılacak. Büyükbaş kurban kesimi ise veteriner nezaretinde mezbahanede yapılacak. Hacılarımızda arefe günü ikindi namazına müteakip mezar ziyaretlerimiz olur, dualar edilir. İlçe mezarlığımızda da çevre düzenlemesi ve temizliğini yaptırdık. Vatandaşlarımız kurban bayramı süresince de 153 Alo Zabıta hattımızı arayarak her türlü istek ve taleplerini iletebilecekler. Bu vesile ile tekrar hemşehrilerimin kurban bayramını kutluyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber