Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Ekim 2014 - 17:23 Yorum: 0

Kurban Bayramı'na doğru

KAYSERİ (AA) - İncesu Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şubesi ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde esnaf ve besicileri sahte para ve dolandırıcılara karşı dikkatli olması...

Kurban Bayramı'na doğru

KAYSERİ (AA) - İncesu Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şubesi ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde esnaf ve besicileri sahte para ve dolandırıcılara karşı dikkatli olması konusunda uyardı.

Ekipler, sahte para ve her türlü hayvan hırsızlığının yanında, dolandırıcılık durumlarında yapmaları gerekenler konusunda vatandaşları bilgilendirdi

İncesu Esnaf Odası'nın katkılarıyla yaptırılan ve sahte paraları anlamak için kullanılan kalemleri ve broşürleri dağıtan ekipler, besicilerden alım-satım sırasında herhangi bir problemle karşılaşmaları durumunda "155 Polis İmdat" telefonunu aramalarını istedi.

İncesu Esnaf Odası Başkanı Faruk Ünsal dolandırıcıların bayram öncesi özellikle canlı hayvan pazarlarını hedef seçtiğine dikkat çekti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber