Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Ekim 2014 - 13:08 Yorum: 0

Kurban Bayramı'na doğru

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçe halkının huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirleri aldı. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere...

Kurban Bayramı'na doğru

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçe halkının huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirleri aldı. 

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin bayram öncesinde gıda üreten ve satın işletmeler üzerinde denetimlerini sıklaştırdığını, Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin de kurban atıklarının çevre ve insan sağlığına tehdit oluşturmadan ortadan kaldırılması için görev başında olacağını söyledi.

Bayram öncesi ve bayram süresince görev yapacak personelin, vatandaşların bayramı rahat ve güvenli geçirmeleri için çalışacağını belirten Özaltun, şöyle devam etti:

"Bayram tatili süresince zabıta, temizlik ve cenaze hizmetlerinin yanı sıra fen işleri ekipleri de aralıksız görev yaparak vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Halkımızın alınan önlemlere rağmen karşılaşabilecekleri sıkıntıları, istek ve şikayetleri 110 veya 512 38 66 numaralı telefonlara bildirmelerini istiyoruz. Yardımlaşma geleneğimizi en güzel şekilde yeniden yaşayacağımız, birlik ve beraberlik anlayışı içinde huzurlu bir bayram diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber