Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Ekim 2014 - 13:08 Yorum: 0

Kurban Bayramı'na doğru

Edirne Belediye Başkanı Gürkan:

Kurban Bayramı'na doğru

EDİRNE (AA) - Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, belediyeye ait sağlık işleri müdürlüğü ambulansı ve zabıta müdürlüğünün 24 saat nöbetçi ekiplerini hazır bulundurulacağını bildirdi.

Gürkan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirebilmesi için belediye ekiplerinin 24 saat hizmet vereceğini belirtti.

4 gün sürecek Kurban Bayramı'nda vatandaşların, su ve kanalizasyon, temizlik işleri ile ilgili şikayetlerini belediyemizin "2139140" ya da ALO 153 numaralı telefonlarına iletebileceğini aktaran Gürkan, şunları kaydetti:

"Belediyemize ait sağlık işleri müdürlüğü ambulansı ve zabıta müdürlüğümüz 24 saat nöbetçi ekiplerini hazır bulundurulacak. Hava şartlarına göre herhangi bir yağış durumunda, fen işleri müdürlüğünce oluşturulan yol ekibi hazır halde bekletilecek. Bayram namazı sonrası mezarlık ziyareti yapmak isteyen vatandaşlarımız için ücretsiz otobüs servislerimiz olacak ve Kurban Bayramı'nın 1. ve 2. günü araç park yerlerinden, vatandaşlarımız ücretsiz yararlanabilecekler."

Gürkan, Edirnelilerin Kurban Bayramını kutladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber