Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Ekim 2014 - 13:13 Yorum: 0

Kurban Bayramına doğru

Ardahan Valisi Deniz, bayram mesajı yayımladı

Kurban Bayramına doğru

ARDAHAN (AA) - Vali Ahmet Deniz, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Deniz, mesajında, paylaşmanın ve yakınlaşmanın en güzel sebeplerinden biri olan, ülkenin birlik ve beraberliğine katkı sağlayan, insanlık duygularını derinleştiren milli ve manevi değeri olan Kurban Bayramına erişmenin mutluluğu ve sevincini yaşadığını bildirdi.

Deniz, mesajında şunları kaydetti:

"Bayramlarda birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve saygı bağlarımız kuvvetlenmekte. Milletçe kendimize, çevremize ve yakınlarımıza karşı sorumluluklarımız hatırlanmaktadır. Geleceğe ümitle bakan, mutlu ve huzurlu bir Ardahan için devlet olarak çalışmalarımız devam ederken, Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşlarımızın bayramını huzur içerisinde geçirmelerini sağlamak için her türlü tedbirin alındığını belirtmek istiyorum. Kentte ve gurbette yaşayan tüm Ardahanlılar başta olmak üzere, kentte görev yapan memur, işçi ve güvenliği sağlayan kolluk birimleri ile ailelerinin bayramını kutluyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber