Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Ekim 2014 - 15:23 Yorum: 0

Kurban Bayramı'na doğru

GİRESUN (AA) - Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, kurban satış pazarını ziyaret etti, incelemelerde bulundu.Aksu, pazarı dolaşarak kurbanlık hayvan satıcıları ile alıcı vatandaşlarla...

Kurban Bayramı'na doğru

GİRESUN (AA) - Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, kurban satış pazarını ziyaret etti, incelemelerde bulundu.

Aksu, pazarı dolaşarak kurbanlık hayvan satıcıları ile alıcı vatandaşlarla sohbet etti.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Aksu, her geçen yıl pazarın daha modern bir hale getirildiğini söyledi.

Aksu, hem belediye hizmetleri, hem de satışların iyi olmasından dolayı vatandaşların yüzlerinin güldüğünü kaydederek, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı için hayvanlarını satmaya gelen vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Daha iyi ve sağlıklı ortamlarda satış yapabilmeleri için su ve elektrikleri de olan yerlerde satışlarını gerçekleştiriyorlar. Belediye olarak satıcılarımıza tüm imkanları sağlıyoruz. Onlar da yapmış olduğumuz hizmetten gayet memnunlar" dedi.

Pazarda kurbanlık satışlarının çok iyi olduğunu gözlemlediklerini aktaran Aksu, "Hayvanların birçoğu satılmış. Bayramın son gününe kadar da ellerinde kalan diğer hayvanları satacaklarını umuyoruz. Kurbanlık satıcılarının yüzleri gülüyor. Bu da bizi mutlu etti" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber