Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Ekim 2014 - 15:23 Yorum: 0

Kurban Bayramı'na doğru

Suşehri Kaymakamı Perçi ve Belediye Başkanı Yüksel, mesaj yayımladı

Kurban Bayramı'na doğru

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Perçi, mesajında, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma hislerinin yoğun yaşandığı bir Kurban Bayramı'na daha erişmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Bayramlar, ulus olma, aile olma, akraba olma duygularının yeniden fark edilip zenginleştiği mukaddes zaman dilimleridir. Bayramlar, sosyal dayanışmanın, dini his ve barış şuurunun fertlere kuvvetle hakim olduğu günlerdir. Küslerin barıştığı, kin, nefret ve düşmanlık duygularının sevgiye dönüştüğü, küçüklerin büyüklere saygı, büyüklerin küçüklere sevgi ve şefkat kanatlarını gerdiği, hastaların ziyaret edildiği barış günleridir" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Perçi, Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa, İslam alemine ve Türkiye'ye sağlık, huzur ve barış getirmesini diledi.

- Başkan Yüksel'in mesajı

Başkan Fazlı Yüksel de birlik ve beraberliğin pekişmesine, toplumsal barışın daha da güçlenmesine, küskünlerin barışmasına, sosyal dayanışmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının zirveye ulaşmasına yaptığı katkıları dolayısıyla özel bir yere sahip Kurban Bayramı'na huzur ve güven ortamı içerisinde ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Tüm Suşehrili  hemşehrilerimin bayramını kutlarken, Kurban Bayramı'nın ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa, sağlık, esenlik ve mutluluklar getirmesini diliyorum" ifadesini kullandı.

Bayramda belediye mezbahasının açık olacağını kaydeden Yüksel, kurbanlıklarını burada kestirmek isteyen vatandaşların bu hizmetten faydalanabileceğini bildirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber