Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Ekim 2014 - 18:43 Yorum: 0

Kurban Bayramı'na doğru

Rize'de halk otobüslerinin Kurban Bayramı'nın ilk günü ücretsiz hizmet vereceği bildirildi

Kurban Bayramı'na doğru

RİZE (AA) - Rize Belediyesine bağlı halk otobüslerinin Kurban Bayramı'nın ilk günü ücretsiz hizmet vereceği bildirildi.

Rize Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Kurban  Bayramı’nın ilk günü olan 4 Ekim 2014 tarihinde belediye halk otobüsleri ücretsiz  olarak hizmet vereceği vurgulanarak, "Kurban Bayramı birinci günü sahilde Alipaşa-Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Araştırma Hastanesi  arası bir, Cumhuriyet, Gündoğdu ve Alipaşa güzergahında beş adet olmak üzere  toplam 6 adet otobüs vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecektir" denildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Araştırma  Hastanesi güzergahında çalışacak bir otobüsünün aynı gün saat 10:00’dan saat 19:00'a kadar saat başı, Cumhuriyet, Gündoğdu, Dedeman  güzergahında çalışacak beş otobüsün ise saat 10:00’dan gece yarısına kadar yarım saatte bir olmak üzere ücretsiz taşımacılık  yapacağı kaydedildi.

Açıklamada, vatandaşların bayramı kutlandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber