Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Ağustos 2016 - 15:38 Yorum: 0

Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün

Türk Kızılayı Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi "Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün" kampanyası ile ilgili bilgilendirme...

Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün

Türk Kızılayı Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi "Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün" kampanyası ile ilgili bilgilendirme kahvaltısında konuştu.

Girgin, 2007'den beri vekâletle kurban kesim kampanyası düzenlediklerini belirterek, "Türk Kızılayı bu yılki kampanyasında da hayırseverlere "Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün" sloganıyla seslenmektedir. Ülkemizdeki ve dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayacak kampanya ile kurban etleri her yıl olduğu gibi bu yıl da yüz binlerce mazlumun sofrasına ulaşacak" dedi

Şube Başkanı Yüksel Girgin, Türk Kızılayı tarafından büyük bir ciddiyetle Kurbanda Kızılay Modelini sürdürdüklerini ifade ederek, hayırseverlerin kurban ibadetlerinin amacına ve kuralına olarak yerine getirileceğini söyleyerek şöyle devam etti:

"Hayırseverlerimiz tarafından verilen kurban vekaletleri, Bosna Hersek ve Bulgaristan'ın içinde bulunduğu Balkan ülkelerinden, Senegal, Nijer, Çad ve Etiyopya'nın da dahil edildiği Afrika ülkelerine; Pakistan ve Bangladeş'in içinde yer aldığı Güney Asya ülkelerinden, Kırgızistan'ı kapsayan Orta Asya ülkelerine ve Filistin Irak'ın da bulunduğu Ortadoğu ülkeleri olmak üzere 30'dan fazla ülkedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak."

Girgin, yapılan yardımların hiçbir ırk, cinsiyet, dil, din ayrımı yapılmadan sürdürüldüğünü belirterek, kurban vekâletlerinin Kızılay şubeleri ve hesaplarına yatırılabileceğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber