Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 13 Eylül 2016 - 14:38 Yorum: 0

Kurban etini alan kasabın yolunu tuttu

Tekirdağ'da kurban kesen vatandaşlar, kurban etlerini kıyma yaptırmak için kasaplara akın etti.

Kurban etini alan kasabın yolunu tuttu

Tekirdağ'da kurban kesen vatandaşlar, kurban etlerini kıyma yaptırmak için kasaplara akın etti.

Süleymanpaşa ilçesi Çınarlı Mahallesi'nde kasap dükkanı işleten İsmail Akyüz, kurban etlerini kıyma yaptırmak için bekleyen vatandaşlardan dolayı dükkanında kuyruk olduğunu söyledi.

Önceki bayramlarda da etini getiren vatandaşlara kıyma yaptığını anlatan İsmail Akyüz, "Çok yoğunuz, bizde fiyatlar da uygun, bazı kasaplar iki bazıları üç liraya etin kilosunu kıyma yapıyorlar. Biz bir liraya kıyma yapıyoruz. Etini kıymalık hazırlayan vatandaş poşete koyup bize getiriyor. Dükkanın önünde kuyruk oldu. Akşama kadar 9-10 ton kadar eti kıyma yaparız diye düşünüyorum" diye konuştu.

Etini kıyma yaptırmak için getiren Osman Serdar da İsmail Akyüz'ü uygun fiyata kıyma yaptığı için tercih ettiğini söyledi.

Serdar, 10 kilo et getirip kıyma yaptırdığını belirterek, "Etimizin bir kısmını kıyma yaptırıyoruz, bir kısmını normal derin dondurucuda saklayarak kışlık yiyeceğimizi bu şekilde karşılıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber