Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Eylül 2016 - 17:48 Yorum: 0

Kurban Pazarın en temiz çadırına altın ödülü

Beylikdüzü Belediyesi, kurban bayramı dolayısıyla Ambarlı TIR Parkı alanında kurulan Modern Kurbanlık Satış ve Kesim Yeri'nin en temiz kurban çadırlarını...

Kurban Pazarın en temiz çadırına altın ödülü

Beylikdüzü Belediyesi, kurban bayramı dolayısıyla Ambarlı TIR Parkı alanında kurulan Modern Kurbanlık Satış ve Kesim Yeri'nin en temiz kurban çadırlarını seçti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dereceye giren çadır sahiplerini altınla ödüllendirdi.

'En Hijyenik Kurban Çadırı" yarışmasında komisyonca belirlenen en temiz kurban çadırları sahiplerine ödül olarak altın ve madalya takdim edildi.

En hijyenik çadır ödülü sahibine kavuştu

Yapılan değerlendirmeler kapsamında 5 çadıra ödül vereceklerini belirten Beylikdüzü Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Burada hem şehri rahatsız etmeyecek bir alanda kurbanlık satış ortamı oluşturduk. Hem de burada hayvancılık yapan dostlarımızın buraya geldiklerinde hemşehrimiz gibi yıkanma yerlerinden tutun tuvaletine, çay kahve içme alanına kadar onların en güzel şekilde 10-15 gün zamanlarını geçirmesi için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Burada çevreye dönük ve müşterilerine en güzel hizmeti veren, hayvanların beslenmesi ve bakımı konusunda en iyi çadırlarımızı ödüllendiriyoruz. Bu yıl 3'üncüsünü gerçekleştiriyoruz. 5 çadır ödüllendireceğiz. Diğer çadırlarımızdan da memnunuz ancak en iyisini seçeceğiz" ifadelerini kullandı.

"2 çocuğumla birlikte bu ödülü kazandık"

En hijyenik büyükbaş çadırı ödülünün sahibi Celal Güneşise, "Erzurum Horosanlıyım. 12 gündür çocuklarımla birlikte burada emek veriyoruz. 4 hayvanım haricinde tüm hayvanlarımı satmış bulunuyorum. Temizlik konusunda belediyemiz de bizi seçmiş, teşekkür ediyoruz. Onlar da bize aynı temizlikte hizmet ediyorlar. Burada rahatız ve hayvanlarımızı da rahat bir şekilde satıyoruz. 2 çocuğumla birlikte temiz tutuyoruz burayı. Çocuklarım bir alet yaptı ve hayvan tuvaletini yaparken yere düşmeden alıyorlar. Bu sayede yerlere hayvan pisliği bulaşmamış oluyor. Müşteriler de temiz olmasından dolayı içeriye girmekte çekinmeyip alışverişlerini kolay bir şekilde yapıyorlar" dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ödüle layık görülen çadırları gezdikten sonra pazarda anlaşamayan bir müşteri ile satıcının pazarlığına tutuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber