Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı
Sami Er
Yerel 12 Eylül 2016 - 13:58 Yorum: 0

Kurban Pazarı’na gelenlere hem kahvaltı hem kavurma

Başakşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'nda ilçede kurulan kurban kesim ve satış alanına gelen vatandaşlara kahvaltı ve kavurmalı pilav ikramında bulundu.

Kurban Pazarı’na gelenlere hem kahvaltı hem kavurma

Başakşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'nda ilçede kurulan kurban kesim ve satış alanına gelen vatandaşlara kahvaltı ve kavurmalı pilav ikramında bulundu. Randevu sistemiyle modern kesimhanede kurbanlıkları kestiren vatandaşlar alandan memnun ayrıldı.

Başakşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'nın ilk gününü kurban pazarında geçiren vatandaşları unutmadı. Sabah kahvaltısı ile başlayan ikramlara sıcak çorba ve kavurmalı pilav da eklendi. Kurbanlık Satış ve Kesim Alanı içerisine kurulan tesiste bir tarafta kurbanlıklar kesilirken bir tarafta da parçalanma ve paketleme işlemi yapılıyor. Kurban ibadetlerini yerine getiren vatandaşlar ise etleri paketlenmiş bir şekilde alarak evlerinin yolunu tuttu.

3. kez Başakşehir'de kurban kestiğini belirten Yaşar Yıldırım, "Bayram çok güzel geçiyor, Başakşehir Belediyesi bu konuda da oldukça başarılı. 3 senedir burada kesiliyor kurbanlığımız. Çok güzel bir organizasyon, kolaylık sağlıyor. Bayram namazını kıldık, kahvaltıdan sonra buraya geldik. Şimdi de sıranın bize gelmesini bekliyoruz. İnşallah umduğumuz barış en kısa süre içerisinde sağlanır. Beklentimiz çevremizdeki savaşların kısa sürede bitmesi" ifadelerini kullandı.

"Kurbanımızı son derece temiz ve nezih imkanlarla bize sunuyorlar"

Ailesiyle birlikte kurbanlık kesim alanına gelen Zehra Tükeltürk , "Kurbanımızı almaya geldik. Biz bu hizmetten dolayı Başakşehir Belediyesi'nden memnunuz. Kurbanımızı tertemiz ve son derece nezih imkanlarla bize sunuyorlar. Her bayram kurbanımızı burada kestiriyoruz. Başakşehir'de oturmadığım zamanlarda da buraya geliyorduk. Her Müslüman gibi kurban bayramını yaşamaktan mutluyum" dedi.

Ramazan Çamlıca ise, "Namaza gittik bugün ilk önce. Ailece bayram kahvaltımızı yaptık. Buraya da geldik çocuğumuza da geleneklerimizi öğretiyoruz. Tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum. Huzur, barış ve çocukların ölmediği bir dünya istiyoruz" diye konuştu.

Öte yandan, her Kurban Bayramı alışılagelen kasap yaralanmaları bayramın ilk gününde de yaşandı. Başakşehir Kurbanlık Satış ve Kesim Alanı'nda kasaplık yapan Mustafa Köksalmış da kesim esnasında elinden yaralandı. Köksalmış'a ilk müdahale alanda bekleyen ambulansta yapıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber