Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Eylül 2016 - 10:38 Yorum: 0

Kurban satış ve kesim yerleri belirlendi

Kurban Bayramına sayılı günler kalırken Şahinbey Belediyesi tarafından vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesmeleri için...

Kurban satış ve kesim yerleri belirlendi

Kurban Bayramına sayılı günler kalırken Şahinbey Belediyesi tarafından vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesmeleri için kurban kesim ve satış noktaları belirlendi.

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Gaziantep merkez Şahinbey Belediyesi tüm hazırlıklarını tamamlayarak, ilçe genelinde 8 noktada kurbanlık hayvan satış yeri, 14 noktada ise kurban kesim noktası belirledi.

Hijyenik ortam

Satıcı ve alıcıların temiz bir ortamda kurbanlık alışverişini yapması için kurbanlık hayvan satış noktalarını temizleyen ekipler, satış süreci boyunca da denetim yaparak alanların temiz kalmasını sağlayacak.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Kurbanlık hayvan satış ve kurban kesim alanlarımız belirlenmiş durumda. Öncelikle kurban satış alanları ve çevresini temizleyerek, kullanım için hazır hale getirdik." dedi.

Kurban satış yerleri

Bu yıl ki kurban satış noktaları ise, Bozoklar Mahallesi, Mehmet Küçükparmak İlköğretim Okulu arkası, 25 Aralık Mahallesi İbrahim Tevfik Kutlar Caddesi ile 52 nolu sokağın kesiştiği boş alan, Kahvelipınar Mahallesi Özdemirbey Caddesi ile Onur Mahallesi 43 nolu cadde arasında kalan 77 nolu cadde üzerindeki boş alanlar, Kolejtepe Mahallesi İnönü Caddesi Keleşhoca Mağarası içi (Kilis Garajı), İstiklal Mahallesi 140 nolu cadde ile 150 nolu caddenin kesiştiği yerde bulunan boş alan, Yeditepe Mahallesi Deniz Semt Pazarı yanındaki boş alan, Karataş Mahallesi 418 nolu cadde Alpet Petrol karşısı, Akkent Mahallesi 20 nolu sokak Akkent Semt Pazarı yanındaki boş alan olarak açıklandı.

Kurban kesim yerleri

Bu yıl 14 noktada yapılacak olan kesim yerleri ise Karataş Uzay Çatılı Pazar Yeri, Dr. Sadık Ahmet İlkokulu, Kocatepe İlkokulu, 23 Nisan İlkokulu, Pakize Kemal Öğücü İlkokulu, 23 Nisan Uzay Çatılı Pazaryeri, Büyükşehir Belediye Kreşi, Sena Büyük Konuk İlkokulu, Deniz Semt Pazarı, Dayı Ahmet Ağa İlkokulu, Bahattin Kayalı İlkokulu, Mavikent Konutları, Kılınçoğlu Semt Pazarı, Akkent Semt Pazarı olarak açıklandı.

Tahmazoğlu, ayrıca Kurban Bayramı öncesi ve bayram günü Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin mesai saati gözetmeksizin işlerinin başında olacağını da sözlerine ekledi.

Kurban satış ve kesim yerleri belirlendi

Kurban satış ve kesim yerleri belirlendi

Kurban satış ve kesim yerleri belirlendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber