Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Eylül 2016 - 09:58 Yorum: 0

Kurbanlıklar alıcılarını bekliyor

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kurban satıcıları vatandaşları bekliyor.

Kurbanlıklar alıcılarını bekliyor

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kurban satıcıları vatandaşları bekliyor. Lüleburgaz Oto Galerici Sitesinin yanında hizmet veren Kurban Pazarı açıldı.

Lüleburgaz'a Pınarhisar'ın Sütlüce Köyünden gelen Ramazan Karakaya, "Salı akşamı pazara hayvanlarımı getirdim. Şu an için hareketlilik yok. Fiyatlarımız aynı. 700 TL ile bin TL arasında değişiyor. Ben de bir de Aliş isimli koç var. Pazarın en büyüklerinden, 110 kilo ağırlığında. 2 yaşında kendisi, bin 300 TL fiyat koydum. Arife Günü'ne hareketlilik bekliyoruz" dedi

"Alıcı için fiyat pahalı, üretici için fiyat ucuz"

Kurban pazarına Ovacık köyünden gelen Remzi Çetin, "Geçen yıla göre düşüş yaşanıyor. 2 gün sonra işlerin hareketleneceğini düşünüyorum. Vatandaşlar fiyatı beğenmiyor. Alıcı için fiyat pahalı, üretici için fiyat ucuz. Fiyatlarım 600-1200 TL arasında değişiyor. Her bütçeye uygun kurbanlık hayvanlarım var. Birçok vatandaşın kurban pazarından haberi yok" diye konuştu.

"İşlerin birkaç gün sonra açılacağını düşünüyorum"

Kurbanlıklara zam olmadığını söyleyen Hüseyin Karagöz, "Kurban pazarında işler çok sakin. Vatandaş fiyatı öğrenip gidiyor. İşlerin birkaç gün sonra açılacağını düşünüyorum. Fiyatlarda zam yok. 800-1200 TL arasında kurbanlık fiyatları değişiyor" ifadelerini kullandı.

"Fiyat sorup gidiyorlar"

Vatandaşın fiyat sorup döndüğünü aktaran Samet Sinir de, "Fiyat sorup gidiyorlar. Fiyatlarda geçen yıla göre artış yok. Fiyatlar 650-1500 TL arasında değişiyor. Son güne doğru hareketlilik olacağını düşünüyorum. Kurban pazarının yerini bilmeyen çok vatandaşımız var. Eski kurban pazarları daha güzeldi" şeklinde konuştu.

Kurbanlıklar alıcılarını bekliyor

Kurbanlıklar alıcılarını bekliyor

Kurbanlıklar alıcılarını bekliyor

Kurbanlıklar alıcılarını bekliyor

Kurbanlıklar alıcılarını bekliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber