Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Eylül 2016 - 09:03 Yorum: 0

Kurbanlıklar görücüye çıktı

Kırklareli'nin Babaeski ilçesi Taşağıl köyünde hayvan yetiştiriciliği yapan Tamer Karakuş, Kurban Bayramı'na çok az bir süre kala piyasanın hareketlendiğini...

Kurbanlıklar görücüye çıktı

Kırklareli'nin Babaeski ilçesi Taşağıl köyünde hayvan yetiştiriciliği yapan Tamer Karakuş, Kurban Bayramı'na çok az bir süre kala piyasanın hareketlendiğini aktardı.

Vatandaşların kurbanlıklara ilgi gösterdiğini söyleyen Karakuş, "Vatandaşlar gelip hayvanlara bakmaya başladı. Kurban kesecek vatandaşlarımız bir an önce alayım ve uygun fiyata olsun diye düşünüyor. Kurbanlık fiyatları da geçen yıla oranla arttı. Kurbanlık fiyatları büyüklüğüne göre farklılık gösteriyor. Koçlarım 700 TL'den başlıyor, 1300 TL'ye kadar kurbanlıklarımız var. Satışlardan memnunuz. Son günlerde satışların artmasını bekliyoruz. En uygun ve iyi bir kurbanlık ortalama 800-850 TL'ye alınabilir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber