Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
Sami Er
Türkiye 14 Eylül 2016 - 15:43 Yorum: 0

Kurbanlıkların çoğu satıldı

Kurban Bayramı'nın sonuna gelinirken, Eskişehir'de bayram öncesinde pazara getirilip görücüye çıkan hayvanların çoğu satıldı.

Kurbanlıkların çoğu satıldı

Kurban Bayramı'nın sonuna gelinirken, Eskişehir'de bayram öncesinde pazara getirilip görücüye çıkan hayvanların çoğu satıldı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen hayvan pazarında Kurban Bayramı'nın üçüncü gününde de satışlar devam ederken, vatandaşlar da sıkı pazarlık sonucunda kurbanlık hayvanlarını aldı. Bazı vatandaşlar bayramdan günler öncesinde kurbanlıklarını satın alırken bazıları ise hayvanların fiyatları düşer umuduyla alım işlemini sona bıraktı. Daha uygun fiyata kurbanlık alabilmek için işini son güne bırakanlar umduklarını bulamazken Anadolu'nun çeşitli yerlerinden Eskişehir'e hayvanlarını getiren satıcıların yüzü ise gülüyor. Geçen yıllara göre satışlarının daha iyi olduğunu belirten satıcılar, bayramın son gününe kalmadan ellerindeki hayvanları sattı.

"Fiyatlar pahalı olmasına rağmen satışlarımız bu yıl diğer yıllara göre iyi gitti"

Satışlardan bu yıl çok memnun olduklarını dile getiren küçükbaş hayvan satıcısı Fehmi Kaynar, pazara 300 hayvan getirdiğini, hepsini de sattığını belirtti.

Bir diğer küçükbaş hayvan satıcısı Adem Bakır ise "Satışlarımız bu yıl diğer yıllara göre iyi gitti. Bence bu piyasa geçen yıllara göre daha pahalıydı. Yem ve saman fiyatlarının artması ve çok besi olmadığı için hayvanlar bu yıl daha pahalı oldu. üretici bu yıl biraz kazanmış olabilir. Allah'a şükür kimsede hayvan kalmadı. Fiyatlarda az bir düşüş oldu. Bayramdan önce satılan hayvanlar 650 TL'ydi. Bugün 600 TL'ye sattım. Çok bir düşüş olmadı. Bayramda giden hayvan ile şimdi satılan hayvan arasında da farklar var" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber