Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Mayıs 2017 - 17:38 Yorum: 0

Kurca,"Yozgat Şehir Hastanesinde mükemmeliyeti yakalamak istiyoruz"

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca, Yozgat Şehir Hastanesi'nde sağlıkta kaliteli bir hizmet anlayışı ile mükemmeliyeti...

Kurca,'Yozgat Şehir Hastanesinde mükemmeliyeti yakalamak istiyoruz'

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca, Yozgat Şehir Hastanesi'nde sağlıkta kaliteli bir hizmet anlayışı ile mükemmeliyeti yakalamaya çalıştıklarını söyledi.

Kamu-özel sektör iş birliği ile yaptırılan Türkiye'nin ilk şehir hastanelerinden biri olan Yozgat Şehir Hastanesi'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Şehir hastaneleri olarak sağlıkta dönüşümü önemsediklerini söyleyen Kurca, devlet hastanelerinde verilen hizmetlerden farklı bir süreçte ilerlemek istediklerini dile getirdi. Yozgat'ta hastaların şehir dışında tedavi olmalarının önüne geçmek için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini de açıklayan Kurca, şehirdeki hastaların Yozgat'ta tedavi olması gerektiğini söyledi.

İstenilen seviyeye yavaş yavaş geldiklerini de aktaran Kurca,"Mersin Şehir Hastanesi ilk açılmış olabilir, Isparta ikinci açılmış olabilir ama Yozgat Şehir Hastanesi Türkiye'de ilk hizmete giren ve hasta kabulüne başlayan şehir hastanesidir. Türkiye'de ilk olduğu için biz çok büyük zorluklarla karşılaştık. Şehir Hastanesini bu hale getirene kadar gece gündüz çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Eskiye döndüğümüzde istediğimiz seviyeye yaklaştık ama biz hala en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Biz sağlıkta her zaman için aynı standartta, sürdürülebilir ve erişebilir kalitede tedavi hizmeti vermek istiyoruz. Şehir Hastanesinde mükemmeliyeti yakalayacağız ve herkesi memnun etmeye çalışacağız. Hasta memnuniyeti yanında personelimizin de huzurlu olması gerekiyor ki hasta memnuniyeti üst seviyelerde olsun" dedi.

Şehir hastanesinde 104 doktor, 6 pratisyen hekim ve 450 yardımcı sağlık personelinin hizmet verdiğini de dile getiren Kurca, 811 adet hizmet alımından personelin şehir hastanesinde görev yaptığını ifade etti.

Kurca,"Yozgat Şehir Hastanesinde mükemmeliyeti yakalamak istiyoruz"

Kurca,"Yozgat Şehir Hastanesinde mükemmeliyeti yakalamak istiyoruz"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber