Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 13 Ekim 2016 - 17:53 Yorum: 0

Kurs öğrencilerinin temizlik malzemesinden zehirlendiği iddiası

Adıyaman'ın Kahta ilçe Müftülüğüne bağlı Merkez Yatılı Erkek Kur-an Kursunda hafızlık eğitimi alan 4 öğrencinin temizlik malzemesinden zehirlendiği...

Kurs öğrencilerinin temizlik malzemesinden zehirlendiği iddiası

Adıyaman'ın Kahta ilçe Müftülüğüne bağlı Merkez Yatılı Erkek Kur-an Kursunda hafızlık eğitimi alan 4 öğrencinin temizlik malzemesinden zehirlendiği iddia edildi.

Öğrencilerin, kimyasal temizlik maddelerinden etkilendiği için mide bulantısı ve kusma şikayetleri başladı. Bunun üzerine hafız öğrenciler Kahta Devlet Hastanesine götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan hafız öğrenciler, tedavilerinin tamamlanmasının ardından hastaneden ayrıldı.

Adıyaman Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, konuyla ilgili bilgi sahibi olduğunu belirterek, "Bana verilen bilgiye göre, kursta temizlik görevlisi temizlik yaparken, çocuklarda o esnada orada bulunuyorlarmış.Temizlik esnasında kullanılan tuz ruhundan temizlikçi ve çocuklar etkilenmiş. Hastaneye götürülen temizlikçi ve çocuklar hastanede tedavi olduktan sonra ayrılmışlar. Sağlık durumları gayet iyi" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber