Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mart 2015 - 15:23 Yorum: 0

Kursiyerler diktikleri kıyafetlerle yoksul öğrencileri sevindirdi

KONYA (AA) - Seydişehir Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı meslek edindirme kurslarında eğitim gören kadınlar, diktikleri kıyafetleri ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırdı.Halk Eğitim...

Kursiyerler diktikleri kıyafetlerle yoksul öğrencileri sevindirdi

KONYA (AA) - Seydişehir Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı meslek edindirme kurslarında eğitim gören kadınlar, diktikleri kıyafetleri ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırdı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tahir Kibar, Seydişehir Belediyesiyle sosyal içerikli bir proje hazırlayarak ihtiyaç sahibi öğrencilere kursiyerlerin ürettiği eşofman takımı, elbise ve çeşitli ürünleri verdiklerini söyledi. 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise yoksul öğrencilerin sosyal içerikli bir projede ihtiyaçlarını tespit ederek sevindirdiklerini ifade etti.

Bu amaçla ilçeye en uzak mahalle olan Dikilitaş İlkokulu ile irtibata geçerek yardımda bulunduklarını aktaran Tutal, "Çalışma süresince emek sarf eden kursiyerlerimize ve HEM müdürüne teşekkür ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber