Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 14:13 Yorum: 0

Kursiyerler Hünerlerini Sergiledi

Diyarbakır'ın Sur İlçe Kaymakamlığı'na bağlı Halk Eğitim Merkezleri'nde eğitim gören kursiyerlerin yapmış oldukları çalışmaları sundukları sergi...

Kursiyerler Hünerlerini Sergiledi

Diyarbakır'ın Sur İlçe Kaymakamlığı'na bağlı Halk Eğitim Merkezleri'nde eğitim gören kursiyerlerin yapmış oldukları çalışmaları sundukları sergi açıldı.

Diyarbakır Gençlik ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen açılışa Sur Kaymakamı Memduh Tura, Vali Yardımcısı Remzi Kattaş, Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Aslan Bilici ve Prof. Dr. Sabri Eyigün ile Sur Halk Eğitim Müdürü Mehmet Gülsever katıldı. Açılış öncesi halkoyunları ekibi küçük bir gösteri sundu. Gösterinin ardından davetliler kursiyerlerin yapmış oldukları resimleri inceledi ve kursiyerlerle sohbet etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber