Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 20 Eylül 2014 - 15:23 Yorum: 0

Kurslarda ders başı yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı eğitim ve okuma merkezlerinde, ortaokul öğrencilerine yönelik kurslarda ders başı yapıldı.

Kurslarda ders başı yapıldı

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı eğitim ve okuma merkezlerinde, ortaokul öğrencilerine yönelik kurslarda ders başı yapıldı.

Yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne ait Semt konakları ile okuma ve eğitim merkezlerinde 5-6-7-8’nci sınıf öğrencileri için takviye derslerin startı verildi. 7 ayrı merkezde ortaokul öğrencilerinin okul derslerine destek için eğitim öğretim yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür ve Eğitim Şube Müdürü Mükremin Yağbasan, derslerin başlaması dolayısıyla derslikleri gezerek yeni eğitim-öğretim döneminin öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinin 7 ayrı merkezde yaklaşık 1800 öğrenciye hizmet verdiğinin altını çizen Yağbasan, “Özellikle 8. Sınıflardaki öğrencilerimiz için liselere geçişte bu kurslarımız büyük önem arz ediyor. Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavlarında okuma ve eğitim merkezlerimizin başarılarını sürdüreceğine olan inancım tamdır. Merkezlerimizdeki eğitimler ile öğrencilerimiz derslerini daha iyi kavrayarak geleceğe daha umutla hazırlanacaklar” dedi.

Dersler, Yeşiltepe, Melekbaba, Salköprü, Çarmuzu-Kiltepe ve Özalper semt konakları ile Tecde ve Konak okuma ve eğitim merkezlerinde işleniyor. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber