Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 28 Temmuz 2016 - 03:38 Yorum: 0

Kürt vatandaşlar PKK’ya isyan etti

Siirt-Eruh karayolunda askeri aracın geçişi sırasında tuzaklanan patlayıcının patlatılması sonucu 3 askerin şehit olduğu bilgisi alan vatandaş, Siirt...

Kürt vatandaşlar PKK’ya isyan etti

Siirt-Eruh karayolunda askeri aracın geçişi sırasında tuzaklanan patlayıcının patlatılması sonucu 3 askerin şehit olduğu bilgisi alan vatandaş, Siirt devlet hastanesine akın etti. Hastaneye önünde toplanan vatandaşlar Türk bayrağı açarak terör örgütleri PKK ve FETÖ'ye tepki gösterdi. Kalabalık vatandaş, "şehitler ölmez vatan bölünmez', "Kahrolsun PKK, kahrolsun FETÖ" sloganları attı.

PKK ve FETÖ terör örgütlerinin aynı amaca hizmet ettiğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, burada yaptığı açıklamada, "Bu halk, terör örgütü PKK ile FETÖ'nün kardeşliğini, kendi aralarındaki dayanışmamasını net bir biçimde gördü. Kim kimin efendisi, kim kime hizmet ediyor bu saatten sonra pek bir önemi yok. Bunlar birbirlerinin efendisi değil. Bunların her ikisi, daha büyük efendilerinin kulu kölesi haline gelmiş. Kendi halkına karşı bir savaşın ajanları, lejyonerleri haline gelmiş. Birisi Fethullah'a tapar birisi Apo'ya tapar, birbirlerinde farkı yok. Bunlar yiğitçe mertçe savaşmazlar bu teröristler. Kökleri dışarıda olan bu teröristlerin katlettiği de Kürt halkıdır, Kürt coğrafyasıdır. İşte Kürt isyan ediyor. Kürt halkı, FETÖ'sünün de PKK'lısının da yüzlerine tükürüyor" dedi.

Aktay, tuzaklanan 1 ton patlayıcının patlatılması sonucu 3 askerin şehit olduğunu söyledi. Kalabalık daha sonra kısa bir bekleyişin ardından toplu halde 15 Temmuz demokrasi meydanına geçti.

Kürt vatandaşlar PKK’ya isyan etti

Kürt vatandaşlar PKK’ya isyan etti

Kürt vatandaşlar PKK’ya isyan etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber