Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Aralık 2014 - 17:58 Yorum: 0

Kurtalan Belediyesi'ne kepçe takviyesi

SİİRT (AA) - Kurtalan Belediyesi, altyapı işlerinde kullanılmak üzere bir kepçe satın aldı.Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, belediyenin araç filosunun güçlendirilmesi için çalışmalarının...

Kurtalan Belediyesi'ne kepçe takviyesi

SİİRT (AA) - Kurtalan Belediyesi, altyapı işlerinde kullanılmak üzere bir kepçe satın aldı.

Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, belediyenin araç filosunun güçlendirilmesi için çalışmalarının sürdüğünü belirterek vidanjör alımından sonra kazı işlerinde kullanılmak üzere bir kepçe satın aldıklarını bildirdi.

Yeni alınan iş makinesinin ilçeye hayırlı olması dileğinde bulunan Karaatay, "Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. İlçemizdeki çalışmaları daha hızlı ve daha kaliteli yapmak amacıyla yeni bir kepçe aldık. İlçemize daha kaliteli hizmet sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber