Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Nisan 2015 - 19:08 Yorum: 0

Kurtalan'da HDP ve DBP ilçe başkanları görevden alındı

SİİRT (AA) - Kurtalan'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) İlçe Başkanı Yavuz Akkurt ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İlçe Başkanı Zekeriya Toymaz’ın görevlerinden alındığı ve...

Kurtalan'da HDP ve DBP ilçe başkanları görevden alındı

SİİRT (AA) - Kurtalan'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) İlçe Başkanı Yavuz Akkurt ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İlçe Başkanı Zekeriya Toymaz’ın görevlerinden alındığı ve ilçe teşkilatlarının feshedildiği bildirildi.

HDP ilçe eşbaşkanlıklarına Abdulgafur Kubilay ve Nadire Uçar getirildiği, DBP İlçe teşkilatının ise önümüzdeki günlerde görevlendirme yapılacağı öğrenildi.

HDP İlçe Eşbaşkanı Abdulgafur Kubilay, yaptığı açıklamada, HDP İlçe Başkanı Akkurt ve DBP İlçe Başkanı Toymaz’ın görevlerinden alınarak her iki ilçe teşkilatlarının feshedildiği söyledi.

Kubilay, seçim çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber