Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Mart 2015 - 14:43 Yorum: 0

Kurtalan'da "Madde Bağımlılığı" semineri

SİİRT (AA) - Kurtalan'da öğrencilere yönelik "Madde Bağımlılığı" semineri verildi.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kurtalan Devlet...

Kurtalan'da 'Madde Bağımlılığı' semineri

SİİRT (AA) - Kurtalan'da öğrencilere yönelik "Madde Bağımlılığı" semineri verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kurtalan Devlet Hastanesi tarafından bir düğün salonunda lise öğrencilerine yönelik yapılan seminerde konuşan Kaymakam Mustafa İmamoğlu, Türkiye'de olduğu gibi Kurtalan’da  da son dönemde madde bağımlılığın önemli bir sorun haline geldiğini belirterek, gençlerin zararlı alışkanlıklardan kurtarmanın önemli bir görev olduğunu söyledi. 

Seminere katılan Kurtalan Devlet Hastanesi'nde görevli Uzman Pskolog Ahmet Dönmez, Anestezi Uzmanı Dr. Emine Uzunoğlu, Merkez Fatih Cami İmam Hatibi Emin Altunç, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden polis memuru Emir Akan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden rehber öğretmen Ramazan Toprak ve Meslek Dersleri öğretmeni Melike Esen tarafından madde bağımlılığının zararları konusunda birer sunum yapıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber