Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 16:43 Yorum: 0

Kurtalan'da "Sandığa Sahip Çıkıyoruz" toplantısı

SİİRT (AA) - AK Parti Kurtalan İlçe Başkanlığı'nda "Sandığa Sahip Çıkıyoruz" toplantısı yapıldı.İlçe binasında düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Kurtalan Başkanı Faris Akgül,...

Kurtalan'da 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' toplantısı

SİİRT (AA) - AK Parti Kurtalan İlçe Başkanlığı'nda "Sandığa Sahip Çıkıyoruz" toplantısı yapıldı.

İlçe binasında düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Kurtalan Başkanı Faris Akgül, sandığa sahip çıkmak sıkı bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Seçimde tüm ilçe teşkilatlarına büyük görev düştüğünü belirten Akgül şunları kaydetti:

"Partimiz bugüne kadar girdiği bütün seçimlerde başarılı sonuçlar elde etti. Bu seçimde de güzel sonuçlar bekliyoruz. 13 mahalle, 54 köy ve 57 mezrası bulunan ilçemizde 31 bin 500 seçmen oy kullanacak. Partimiz sandık esaslı çalışan ve seçim sandıkta kazanılır düşüncesini benimsemiş bir partidir.  Bu seçimler başkanlık sisteminin hayata geçirilmesi açısından çok önemlidir. Bu nedenle çok iyi çalışıp hedeflenen 400 milletvekilini AK Parti’den meclise göndermemiz gerekmektedir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber