Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Temmuz 2014 - 18:03 Yorum: 0

Kurtalan'dan Suriye'ye yardım

Siirt Belediyesi öncülüğünde başlatılan kampanyada Kurtalan ilçesinde 60 ton yardım toplandı

Kurtalan'dan Suriye'ye yardım

SİİRT (AA) - Kurtalan ilçesinde Suriye'nin kuzeyindeki Rojava bölgesi için toplanan yardımların bir bölümü, tırlarla gönderildi.

Yardımların gönderilmesi amacıyla düzenlenen törende konuşan DBP Kurtalan İlçe Başkanı Murat Bora, Siirt Belediyesi öncülüğünde başlatılan kampanyaya 60 ton yardım topladıklarını belirterek, ilk bölümde gönderilen malzemelerin ihtiyaç sahibi insanlara gönderileceğini söyledi.

Yardım kampanyasına destek veren Kurtalanlılara teşekkür eden Bora, "Partimizle beraber, ilçemizde bulunan birçok sivil toplum kuruluşunun da verdiği destek ve aktif çalışmayla bir hafta içerisinde yaklaşık 60 ton yardım toplandı. Bunun 35 tonluk ilk bölümü tırlara yüklenerek Rojava'ya doğru yola çıktı." dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber