Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Aralık 2016 - 08:43 Yorum: 0

Kürtün’de okullara kar tatili

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı tüm okullar 1 gün süreyle tatil edilirken, engelli ve hamile kamu personeli de bir...

Kürtün’de okullara kar tatili

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı tüm okullar 1 gün süreyle tatil edilirken, engelli ve hamile kamu personeli de bir gün idari izinli sayılacak.

Gümüşhane Valiliğinden yapılan açıklamada meteorolojik verilere dayalı olarak yapılan değerlendirme sonucu, Kürtün ilçesinde beklenen kar yağışı ve yaşanan aşırı soğuklara bağlı buzlanma nedeniyle herhangi bir olumsuzluğa veya mağduriyete meydan vermemek amacıyla, ilçe genelinde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi ve özel okul öncesi, ilkokul, lise, yaygın eğitim, özel eğitim okul ve kurumlarında eğitim-öğretime 08 Aralık Perşembe günü 1 gün süre ile ara verildiği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca aynı gün ilçe genelindeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personelin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Dün akşam saatlerinden itibaren başlayan ve etkili olan kar yağışının ardından ilçe merkezinde kar kalınlığı 15 santimetreyi bulurken yağışın sahil tarafındaki yüksek kesimlerde daha fazla etkili olduğu öğrenildi.

Kürtün’de okullara kar tatili

Kürtün’de okullara kar tatili

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber