Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Temmuz 2018 - 00:58 Yorum: 0

Kürtün’de PKK’lı teröristlerle sıcak temas kamerada

Gümüşhane'nin Kürtün ilçe kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasındaki sıcak temas saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kürtün’de PKK’lı teröristlerle sıcak temas kamerada

Gümüşhane'nin Kürtün ilçe kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasındaki sıcak temas saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde çatışma alanından dumanlar yükseldiği ve çatışma seslerinin duyulduğu görüldü.

Gümüşhane'nin Kürtün ilçe kırsalında akşam saatlerinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışma yaşandı. "Kobra" diye tabir edilen zırhlı araçtan açılan ilk ateş sonrası bölücü terör örgütü üyelerinin arazi üzerinde kaçıştıkları, aralarında yaralılar olabileceği öğrenildi. Temasın sağlandığı bölgeye çok sayıda asker ve polis özel hareket timleri sevk edilirken İnsansız Hava Araçları da (İHA) havalandırılarak arama tarama faaliyetine katıldı. Çatışma anı cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde çatışma seslerinin duyulduğu ve çatışma alanından dumanlar yükseldiği görüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber