Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 03 Eylül 2016 - 13:03 Yorum: 0

“Kuruluştan kurtuluşa bisiklet turu”

Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Bursa, Bilecik, Balıkesir ve Çanakkale valilikleri tarafından düzenlenen "Kuruluştan kurtuluşa bisiklet turu"na katılan...

“Kuruluştan kurtuluşa bisiklet turu”

Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Bursa, Bilecik, Balıkesir ve Çanakkale valilikleri tarafından düzenlenen "Kuruluştan kurtuluşa bisiklet turu"na katılan bisikletçiler İznik'e ulaştı.

Tura katılan 120 kişilik grup, akşam saatlerinde İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi tesislerine geldi. Ekibi burada Belediye Başkanı Osman Sargın, İlçe Emniyet Müdür V. Gökhan Genç,İznik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Coşkun karşıladı. İstanbul Kapı'dan yola çıkan bisikletçiler, göl sahil yolundan Gemlik güzergâhı takip edilerek Bursa'ya ulaşacak. Tur, Mudanya, Trilye, Karacabey, Bandırma ve Biga'dan sonra Çanakkale'de son bulacak. Yaklaşık 550 kilometrelik yol tarihe ışık tutacak.

Belediye Başkanı Osman Sargın, "Kuruluştan kurtuluşa bisiklet turu tarihe ışık tutan önemli bir faaliyet. Bisiklet turana katılanları tesislerimizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Bursa, Bilecik, Balıkesir ve Çanakkale valilikleri tarafından ortaklaşa düzenlenen turun ikinci startını tarihi İstanbul Kapı'dan verdik" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber