Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:09 Bu proje ile Akyazı’nın trafik meselesi giderilecek15:08 CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen ’para sayma’ görüntüle...15:08 Beşiktaş’ta transfer komitesi kuruldu15:08 Camide ’siber dolandırıcılık’ uyarısı15:07 Tavlaşoğlu; Pulur Çayı dinlenme alanı olacak15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’un bir buçuk sene daha kaybetme tahammülün...15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki 5 yılda, İstanbul’daki depreme dayanıksı...15:04 Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu15:04 Komşunun köpeğini tüfekle öldürme iddiasına gözaltı15:04 Bir babanın çocuğuna yaptığı akıl almaz görüntüler15:03 Polisliği bırakıp dünya turuna çıktı, Malezya’da kaçırıldı 13 saat dehşeti...15:00 Gazete Talas yine dopdolu14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul’da 30 yıl önce başlattığımız yerel yönetim...14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depreme hazırlık için kullanılması gereken kaynakla...14:52 Tamer Karadağlı, Antalya’daki kültür merkezinin bakımsızlığından şikayet et...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’u yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı acab...14:52 Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi’ndeki tekstil fabrikasında yangın...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, ’Tam ileri’ diyor, sen...14:49 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pazar günü sandıkları patlatacak mıyız?" dedi.14:49 Sultanbeyli’de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğ...
Sami Er
Spor 20 Mayıs 2019 - 12:03 Yorum: 0

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu Esnaf Spor oldu

Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona ererken, şampiyon Esnaf Spor oldu.

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu Esnaf Spor oldu

Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona ererken, şampiyon Esnaf Spor oldu.

Bilecik Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaya A grubundan Esnaf Spor, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü yer aldı. B grubunda ise; Şeyh Edebali Üniversitesi, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Bilecik Kredi Yurtlar Kurumu yer aldı. A grubunda oynadığı 3 müsabakayı da 3-0'lık set sonuçları kazanan Esnaf Spor, B grubu ikincisi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile yarı finalde karşı karşıya geldi. Bu müsabakayı 3-0 kazanan Esnaf Spor finale yükseldi. B grubunun lider tamamlayan Tapu ve Kadastro Müdürlüğü ile A grubu ikincisi İl Jandarma Komutanlığı karşı karşıya geldi. Müsabakayı 3-0'lık set sonucu ile kazanan İl Jandarma Komutanlığı finale yükseldi. Finalde karşı karşıya gelen Esnaf Spor- İl Jandarma Komutanlığı müsabakasını 3-0'lık set sonucu ile kazanan Esnaf Spor şampiyon oldu. Şampiyon kupasını Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Gölcan'ın elinden alırken, İl Jandarma Komutanlığı ikinci oldu.

3'üncülük müsabakasında ise; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Tapu ve Kadastro Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Maçı 3-0'lık set sonucu ile kazanan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü turnuvayı 3'üncü bitirdi. Dereceye giren takımların kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin takdim etti.

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu Esnaf Spor oldu

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu Esnaf Spor oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber