Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:48 Sel suları mahallede paniğe neden oldu00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı
Asayiş 25 Mayıs 2018 - 13:33 Yorum: 0

Kuryeden 1.1 milyon liralık vurgun girişimi

Bir firmaya ait 1 milyon 100 bin lira değerindeki akıllı telefonları ve kol saatlerini İstanbul'dan İzmir'e götürmesi gereken kurye ile 2 kişi, polisin...

Kuryeden 1.1 milyon liralık vurgun girişimi

Bir firmaya ait 1 milyon 100 bin lira değerindeki akıllı telefonları ve kol saatlerini İstanbul'dan İzmir'e götürmesi gereken kurye ile 2 kişi, polisin dikkati sayesinde Mersin'de ürünlerle birlikte yakalandı. Kuryenin ürünleri getirdiği kamyonu da Tarsus'un Çamalan bölgesinde bıraktığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Mersin'in merkez Yenişehir ilçesine bağlı İnönü Bulvarı üzerinde devriye atan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, içerisinde yüklü miktarda eşya bulunan bir araçtan şüphelenerek, otomobilde inceleme yaptı. Araç içerisinde bulunan 3 kişinin de GBT sorgusunu yapan ekipler, şahısların çeşitli suçlardan kayıtlarının olduğunu tespit etti. Araç içerisinde arama da yapan ekipler, 7 değerli ürün kasası olduğunu, içinde ise akıllı cep telefonları ve kol saatleri bulunduğunu belirledi. Bunun üzerine durumdan şüphelenen ekipler, şahıslarla birlikte aracı Yenişehir ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Burada detaylı inceleme yapan ekipler, kasaların özel bir firmaya ait olduğunu tespit etti. Firmayla irtibata geçen ekipler, firmadan gelen yetkililer nezdinde kasaları tek tek açarak içindeki ürünleri çıkardı. Açılan kasalarda piyasa değeri 1 milyon 100 bin lira civarında bulunan 311 adet akıllı telefon ve 6 akıllı kol saati çıkarıldı. Araç içerisinde gözaltına alınan A.K.'nin İstanbul'dan İzmir'e götürmek için kurye olarak aldığı ürünleri, Mersin'e getirdiği ortaya çıktı. Ayrıca polisler, kuryenin ürünleri getirdiği kamyonu da Tarsus ilçesine bağlı Çamalan bölgesinde terk edilmiş vaziyette buldu.

Gözaltında bulunan 3 şahsın sorgusu devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber