Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Temmuz 2018 - 15:08 Yorum: 0

Kuş diliyle anlaşıyorlardı, polisten kaçamadılar

Balıkesir'de uyuşturucu tacirliği yaptığı tespit edilen şüphelilerin kendi aralarında kuş diline benzer bir şekilde iletişim kurduklarını tespit eden...

Kuş diliyle anlaşıyorlardı, polisten kaçamadılar

Balıkesir'de uyuşturucu tacirliği yaptığı tespit edilen şüphelilerin kendi aralarında kuş diline benzer bir şekilde iletişim kurduklarını tespit eden polis ekipleri 17 kişiyi gözaltına aldı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, Van'dan temin edilen uyuşturucu hapların kargoyla Balıkesir'e getirilerek satıldığını tespit etti. Araştırmayı derinleştiren Balıkesir polisi, uyuşturucu tacirlerinin kendi aralarında kuş diline benzer bir dil geliştirdiklerini ve bazı kelimeleri çapraz, bazı kelimeleri tersten kullanarak iletişim sağladıklarını tespit etti. Kripto dilini çözmeyi başaran polis ekipleri kargoya ve şüphelilerin evine yaptıkları operasyonda bin 827 adet uyuşturucu hap, 420 gram esrar ve 2 ruhsatsız av tüfeğe el koyarak 17 kişiyi gözaltına aldı. Adli makamlara sevk edilen 10 şüpheli tutuklanırken 7 şüphelinin ise sorguları devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber