Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 20 Ekim 2017 - 14:28 Yorum: 0

Kuş yuvası için yıkım durduruldu

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Hereke'de yapılacak bina yıkımında görevlendirilen Zabıta ekipleri, yıkılacak binanın üst kısmından kuş yuvası olduğunu...

Kuş yuvası için yıkım durduruldu

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Hereke'de yapılacak bina yıkımında görevlendirilen Zabıta ekipleri, yıkılacak binanın üst kısmından kuş yuvası olduğunu görerek yıkımı durdurttu.

Körfez Belediyesi tarafından Hereke'nin girişinde trafiği rahatlatmak amacıyla yıkımına başlanan bina da çalışmalar tamamlandı. Çalışmanın son gününde ise Körfez Belediyesi Zabıtası Müdürlüğü ekipleri, örnek bir davranış sergilediler. Kepçenin son duvarı yıkmaya başladığı sırada çevrede güvenlik önlemi alan Zabıta ekipleri, yavru kuş seslerinin geldiği noktada kuş yuvası olduğunu gördü. Ekipler hemen yıkımı yapan vinç operatörüne durmasını söyledi.

Duran yıkımın ardından kuş yuvasına ulaşmak için bina önüne iş makinası çağrıldı. Gelen iş makinesinin ön kısmına çıkarak kuş yuvasına ulaşan Zabıta görevlisi, içinde yavrular olan yuvayı yerinden alarak emniyetli bir bölgeye bıraktı. Kuş yuvasının taşınmasının ardından ise yıkım da kaldığı yerden devam etti.

Vatandaşlar ise gördükleri manzara sonrasında Zabıta ekiplerine teşekkür etti.

Kuş yuvası için yıkım durduruldu

Kuş yuvası için yıkım durduruldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber