Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 13:03 Yorum: 0

Kuşadası Belediye Tiyatrosu, sezonu çocuk oyunu ile açıyor

Kuşadası Belediye Tiyatrosu, yeni sezonunu çocuk oyunu ile açmaya hazırlanıyor.

Kuşadası Belediye Tiyatrosu, sezonu çocuk oyunu ile açıyor

Kuşadası Belediye Tiyatrosu, yeni sezonunu çocuk oyunu ile açmaya hazırlanıyor. Kuşadası Belediye Tiyatrosu Oyuncularının sahneye koyacağı Küçük Sakar Cadı isimli oyun 8-9 Ekim tarihlerinde çocuklarla buluşacak.

Kuşadası Belediye Tiyatrosu, sezon açılışını uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğü Küçük Sakar Cadı isimli çocuk oyunu ile yapacak. David Wood'un eserinden Türkçe'ye çevrilen Küçük Sakar Cadı isimli oyunun yönetmenliğini Nurten Helik, yönetmen yardımcılığını Gülfem Günaydın, reji asistanlığını Hakan Kutay Pekgöz, müziğini Kemal Günüç, ışık ve projeksiyon tasarımını Şencan Semerci yapıyor.

Kuşadası Belediye Tiyatrosu Oyuncularından Filiz Batı, Hakan Konakçı, Candan Gürlen, Gülfem Günaydın, Birkan Demirhan, Sudi Pulathaneli, Hakan Kutay Pekgöz, Nurettin Sevinç ve Adem Ergün'ün rol aldığı tek seanslık oyun 8-9 Ekim tarihlerinde Kuşadası Belediyesi Erkan Yücel Sahnesi'nde ücretsiz olarak sergilenecek. Birlik ve beraberlik ile aşılamayacak hiçbir engelin bulunmayacağına vurgu yapan ve çocuklara dostluğun önemini anlatan oyun, yıl boyunca çocuklarla buluşmayı sürdürecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber