Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Ağustos 2021 - 18:08 Yorum: 0

Kuşadası Belediyesi görev şehitlerini unutmadı

Kuşadası'nda kanalizasyon terfi istasyonunda meydana gelen metan gazı zehirlenmesi sonucu hayatlarını kaybeden 2 ASKİ çalışanı ölümlerinin 6'ncı yıl...

Kuşadası Belediyesi görev şehitlerini unutmadı

Kuşadası'nda kanalizasyon terfi istasyonunda meydana gelen metan gazı zehirlenmesi sonucu hayatlarını kaybeden 2 ASKİ çalışanı ölümlerinin 6'ncı yıl dönümlerinde Kuşadası Belediyesi tarafından anıldı.

Kuşadası'nda 2015 yılında kanalizasyon terfi istasyonunda meydana gelen metan gazı zehirlenmesi sonucu görevleri başında hayatlarını kaybeden Hasan Fıstıkçı ve İsmail Davas için 6'ncı ölüm yıl dönümlerinde bir anma töreni düzenlendi. Belediye Ana Hizmet Binası önünde gerçekleşen törene çok sayıda vatandaşla birlikte Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Seyfi Seyhan Suvari, Oğuzhan Turan, Belediye Meclis Üyesi Emre Fazlılar ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüsnü Yalçın da katıldı. Törende Hasan Fıstıkçı ve İsmail Davas için önce dualar okundu ardından da lokma dökülerek vatandaşlara ikram edildi.

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari "Bundan tam 6 yıl önce elim bir kaza sonucu yaşamlarını yitiren Hasan Fıstıkçı ve İsmail Davas arkadaşlarımızın acısını hala yüreklerimizde hissediyoruz. Bir daha böyle bir talihsiz bir olayla karşılaşmamayı umuyoruz. Şehit olan arkadaşlarımızı rahmetle anıyor, yakınlarına sabır diliyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber