Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Temmuz 2016 - 09:58 Yorum: 0

Kuşadası perakende grup toplantısı gerçekleşti

Otomotiv sektörü kuruluşlarından İsotlar Grup bünyesindeki Aykan ve İsotlar Otomotiv şirketlerinin yöneticileri Kuşadası'nda buluştu.

Kuşadası perakende grup toplantısı gerçekleşti

Otomotiv sektörü kuruluşlarından İsotlar Grup bünyesindeki Aykan ve İsotlar Otomotiv şirketlerinin yöneticileri Kuşadası'nda buluştu. 22-24 Temmuz tarihleri arasında bu yıl 6'ncısı gerçekleştirilen toplantıda sektör değerlendirmesi, yeni ürün tanıtımları ve motivasyona yönelik aktiviteler gerçekleşti.

Şirket içi motivasyonu arttırmak ve çalışanlar arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek için yurt dışında ve yurt içinde yılda iki defa düzenlenen grup toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Hakan İsot önderliğinde gerçekleşti. 50 yıllık tecrübesiyle İsotlar Grup şemsiyesi altında hizmet veren İsotlar- Aykan şirket yöneticilerinin katıldığı toplantıda ikinci yarı ile ilgili stratejiler oluşturuldu.

Satış ve satış sonrası, Dod ikinci el operasyonu ve İK, Mali işler ve Pazarlama departman yöneticilerinin bulunduğu toplantıda sektörün 2016 yılı ilk 6 ay değerlendirilmesi sonucu ikinci 6 ay stratejileri hakkında bilgi paylaşımlarında bulunuldu. Otomotivde son yıllarda dikkat çeken SUV araçların tercih edilmesi ve temsil ettikleri markalardan piyasaya sürülecek modellerin tanıtımı yapıldı. Bunun yanı sıra Peugeot Scooters Türkiye Genel Distribütörlüğünün İsotlar Gruba kısa bir süre önce dahil olmasıyla yeni ürünler incelendi.

İsotlar Grup Yönetim Kurulu başkanı Hakan İsot "2016 yılında ilk yarıyı başarıyla noktaladık. Hedefimiz ve gayretimiz müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, takım çalışması ruhuyla ailemizi hep beraber büyütmek. Grubumuza katılan yeni markalar ve modellerle verimli bir ikinci yarı olacağına inanıyorum." dedi.

Kuşadası perakende grup toplantısı gerçekleşti

Kuşadası perakende grup toplantısı gerçekleşti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber