Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 09 Temmuz 2018 - 13:08 Yorum: 0

Kuşadası polisi huzur denetimlerini sürdürüyor

AYDIN (İHA) – Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aralıksız olarak sürdürdüğü huzur denetimlerinde iki şüpheli hakkında adli işlem...

Kuşadası polisi huzur denetimlerini sürdürüyor

AYDIN (İHA) – Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aralıksız olarak sürdürdüğü huzur denetimlerinde iki şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre; Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışmada şüphe üzerine bir araç durduruldu. Araç içerisinde ve B.S. isimli kişinin üzerinde yapılan aramada ruhsatsız silah ve bu silaha ait 3 fişek ele geçirildi. Şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Asayiş Amirliği görevlilerinin yapmış olduğu sorguda ise M.F.U. isimli şahsın, Kuşadası 1. Asliye Ceza Mahkemesince "Bina İçerisinde Muhafaza Altına Alınan Eşya Hakkında Hırsızlık" suçundan arandığı tespit edildi. Şahıs hakkında gerekli işlemler başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber