Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Haziran 2016 - 09:58 Yorum: 0

Kuşadası Polisinden Huzur Operasyonu

Ramazan Bayramı yaklaşırken, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelinde "huzur operasyonu" adı altında denetimler gerçekleştirdi.

Kuşadası Polisinden Huzur Operasyonu

Ramazan Bayramı yaklaşırken, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelinde "huzur operasyonu" adı altında denetimler gerçekleştirdi. Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 300 polis, ilçe giriş ve çıkışları, ana arterler başta olmak üzere belirlenen noktalarda şüpheli kişi ve otomobiller, eğlence merkezlerinde bulunanlara yönelik uygulama yaptı. Denetimler süresince 109 işyeri ve 945 araç kontrol edilerek, eksikleri bulunan araç ve işyerlerine işlem yapıldı. 3 bin 819 kişi kimlik sorgulamasından geçirilirken, çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı ve bir adet ruhsatsız silah ve bu silaha ait 6 adet fişek yakalandı. Huzur operasyonu kapsamında ayrıca boş ve kullanılmaz 7 ayrı metruk binayı da denetleyen polis ekipleri, bu binalarda üzerlerinde çok sayıda uyuşturucu madde bulunan 9 kişiyi gözaltına aldı ve işlem yaptı.

Huzur operasyonunu bizzat yöneten Kuşadası Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu, bayrama kısa bir süre kaldığını belirterek, Kuşadalılar ile tatilcilerin bayram tatilini huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri başarılı bir huzur operasyonu daha yaptıklarını söyledi. Hem Bayrama yönelik hem de turizm sezonu boyunca güvenlik açısından tüm önlemlerin alındığını kaydeden Emniyet Müdürü Batçıoğlu, " Bayram süresince ve turizm sezonu boyunca 24 saat hem Kuşadalıların hem de tatilcilerin hizmetinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kuşadası Polisinden Huzur Operasyonu

Kuşadası Polisinden Huzur Operasyonu

Kuşadası Polisinden Huzur Operasyonu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber